Blog

Bones notícies del 2019

Què ha passat aquest 2019? Aquí trobareu un resum amb algunes notícies positives que han tingut lloc durant aquest any.

Residu zero a la cuina

La cuina és un dels llocs on es produeixen més residus, des del film transparent fins a les bosses de basura. És possible generar menys residus? Com?

Ens cal prendre probiòtics?

Últimament se sent parlar molt sobre els probiòtics i els seus beneficis. Però és realment necessari prendre probiòtics per gaudir d’una bona salut?

Com funciona el cicle del son

Conèixer com funciona i quant dura el cicle del son ens pot ajudar a descansar millor i llevar-nos amb més energia. Vols saber com?

En què consisteix l’economia circular?

A tots ens sona el terme economia circular, però què és exactament? Quins beneficis ens aporta aquest model econòmic? Actualment en trobem algun exemple?

La paradoxa de l’elecció

Pensem que el fet de com més opcions tenim entre les quals escollir, millor. Què passa si això ens fa sentir-nos insatisfets i infeliços?

Per què la nutrició és tant confusa?

Avui en dia hi ha un nombre infinit de dietes, nutricionistes que es contradiuen, aliments que no sabem si són bons o no, etc. Per què tanta confusió?

Dormir és el nostre superpoder

S’ha demostrat científicament que dormir és una peça clau per mantenir una vida saludable. Què passa exactament mentre dormim i per què és tant important?

Quant control tenim sobre el plàstic?

No parem d’escoltar que el plàstic s’ha convertit en un dels grans problemes de l’actualitat, sobretot pel medi ambient. Però exactament, per què?

×